Autosolution

in Ljubljana, SloveniaCategory: Automotive

45 views 0 shares 0 comments

Bookmarkset bookmark!
Created/changed by: System

Address details

Fushe Kosove, 10000 Ljubljana, Slovenia
Print route »

Coordinates

N46° 16' 57.18" E13° 57' 35.316"   (46.28255, 13.95981)
Start navigation »

Phone & WWW

+38649406858

Business hours

Mon: 8:00 am - 5:00 pm
Tue: 8:00 am - 5:00 pm
Wed: 8:00 am - 5:00 pm
Thu: 8:00 am - 5:00 pm
Fri: 8:00 am - 5:00 pm
Sat: 8:00 am - 5:00 pm
Sun:

Info

"AUTOSOLUTION", është kompani e cila ofronë pjesë të ndryshme të Automjeteve të Koresë dhe Japanit, për markat KIA, HYUNDAY, NISSAN, CHEVROLET, TOYOTA, ETJ

Discussions

Random Images

Contact details

Autosolution

Address: Fushe Kosove, 10000 Ljubljana, Slovenia
Phone: +38649406858