Albanian Church Brooklyn - Kisha Ungjillore Shqiptare Udha

in Brooklyn, United StatesCategory: Church/religious organization

3 views 0 shares 0 comments

Bookmarkset bookmark!
Created/changed by: System

Address details

6501 6th Ave, 11220 Brooklyn, United States
Print route »

Coordinates

N40° 38' 4.7184" W74° 1' 1.0308"   (40.634644, -74.016953)
Start navigation »

Phone & WWW

(646) 247-6302

Business hours

Info

Kjo faqe ju informon për ndodhjen dhe aktivitetin e bashkësisë sonë të Krishterë në gjuhën Shqipe. Takimi - të Shtunën e parë dhe të tretë të çdo muaj.

Discussions

Random Images

Contact details

Albanian Church Brooklyn - Kisha Ungjillore Shqiptare Udha

Address: 6501 6th Ave, 11220 Brooklyn, United States
Phone: (646) 247-6302